RADETON FÓRUM 

Videonávody, novinky, zkušenosti uživatelů a vše kolem inženýrských sítí

Vše o tomto multikorelátoru - měření z praxe, filtrování, křížová korelace, špeky, plasty a hydrofony
#325
No a příjdu s první troškou do mlýna.
Začínají nám pomalu docházet vhodná místa k osazení snímačů na sekčních šoupatech a je to dáno sestavou od firmy HAWLE. Když dojde k výměně šoupěte, automaticky ztrácíme měrné místo, protože max. vzdálenost ořechu od poklopu je nějakých 5-6 cm.
Proto dávám podnět k zmenšení velikosti senzoru na polovinu nebo případně seříznutí válečku po délce tak, aby vznikla hrana, do které by byl osazen magnet pro boční uchycení. Pokud je to technicky možné, menší válečky by pro mě znamenali velký přínos v osazování na nové šoupata.
#328
HAWLE súpravy by ale nemali byť problém.To sú tie teleskopické,nie? To už záleží čisto od montérov,ako ich nastavia.Ja som každé stredisko upozornil na to,aby tie súpravy skracovali tak,aby boli aspoň 15cm v poklope schované
#329
Inak tie valčeky asi už menšie sa nebudú dať urobiť-už sú dosť na hrane-je to tam doslova natlačené vo vnútri :) . Ale inšpirácia s magnetom po boku neni zlá,len to by musel byť aj valček zúžení,aby sa zmestil vedľa súpravy.Ja som si chcel vyhotoviť niečo z tvrdého plechu (niečo v tvare L )a z bočnej strany použiť magnetku zo sondy.To znamená,že spodná strana L by bola uchytená o magnetku čo je súčasťou valčeka a magnetka uchytená na L by sa prikladala vlastne k súprave.Len to by museli byť ideálne podmienky pre osadenie to znamená-súprava by musela byť viac do jednej strany,aby sa tam valček zmestil.A tak som sa nakoniec na to vybodol a hľadám vždy spôsob,ako osadiť valček a nebáť sa oň či ho niekto šlohne,alebo prejde autom... :mrgreen:
#345
No valček nám už šlohli 2 X ! Raz sa mi vrátil ( iba náhodou - cez prázdniny sme merali v lokalite, kde sa stratil a malý chalan hovorí aj ja mám také doma .... tak nám to doniesol, vraj ho našiel ) a posledná krádež ostala nevyriešená - kúpili mi nový valček :-)
SW sa dá riešiť, to nové zakresľovanie modelu siete - to vymyslel ľavoruký človek s pravým okom. Odfiltrovanie hluku, resp. poruchy nevymaže dočastne z "3D" zobrazenie - nemusí ho ani mazať stačí ho farebne označiť čo som potlačil, čo nechcem počuť. A chýba mi tam tlačítko krok späť, alebo vrátiť na predošlé, resp. pôvodné načítané údaje. A čo mi vadí najviac je dosadzovanie rýchlosti nad 1600 automaticky SW - to je riadny blud.Tam stačí podmienka ak je číslo väčšie ako 1600, tak tam daj hlášku POZOR rýchlosť je v .... tam a davaj robiť niečo iné.
#354
xerius píše:Inak tie valčeky asi už menšie sa nebudú dať urobiť-už sú dosť na hrane-je to tam doslova natlačené vo vnútri :) . Ale inšpirácia s magnetom po boku neni zlá,len to by musel byť aj valček zúžení,aby sa zmestil vedľa súpravy.Ja som si chcel vyhotoviť niečo z tvrdého plechu (niečo v tvare L )a z bočnej strany použiť magnetku zo sondy.To znamená,že spodná strana L by bola uchytená o magnetku čo je súčasťou valčeka a magnetka uchytená na L by sa prikladala vlastne k súprave.Len to by museli byť ideálne podmienky pre osadenie to znamená-súprava by musela byť viac do jednej strany,aby sa tam valček zmestil.A tak som sa nakoniec na to vybodol a hľadám vždy spôsob,ako osadiť valček a nebáť sa oň či ho niekto šlohne,alebo prejde autom... :mrgreen:
Pro komplikovanější místa lze pořídit tuto malou vychytávku, o které píše Xerius...ne vždy se však dá použít.
magnet_forum.jpg
magnet_forum.jpg (60.04 KiB) Zobrazeno 31334 x
#368
xerius píše:HAWLE súpravy by ale nemali byť problém.To sú tie teleskopické,nie? To už záleží čisto od montérov,ako ich nastavia.Ja som každé stredisko upozornil na to,aby tie súpravy skracovali tak,aby boli aspoň 15cm v poklope schované
Nejde mi o teleskopické uzávěry u přípojek, ale o sekční šoupata na hlavních řadech, tam je dána hloubka hrnce a výška špingle nešikovně tak, že to o nějaké 3 cm nevýjde osadit. Tak nevím, asi to poběžím ještě jednou zkontrolovat.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]